SOLOMOR


Netværksdannelse  er midlertid ikke et aktiv tilbud og henviser derfor til

Foreningen RO:  https://www.foreningenro.dk


NETVÆRK FOR KVINDER I FERTILITETSBEHANDLING

Overvejer du at være en del af et fællesskab med andre kvinder, der ligeledes ønsker at blive solomor som vejen til deres forældreskab, kan jeg måske hjælpe dig.   Er du interesseret i at høre nærmere om hvornår jeg opstarter det næste netværk, så er du velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller E-mail. 


HVEM ER DET FOR?

Dette er et tilbud for dig der gerne vil give dig selv chancen for en ny dimension i dit liv til gavn og glæde for dig som solomor og for dit kommende barn.


Jeg har siden 2007 talt med mange single-kvinder i fertilitetsbehandling, både i forbindelse med selve fertilitetsbehandlingen, i forbindelse med oprettelse af netværk og i forbindelse med længerevarende terapeutiske samtaleforløb.

Min interesse for området har bl.a. gjort, at jeg var medforfatter på en videnskabelig artikel udgivet i 2015, der omhandler solomødre i Danmark og deres socio-demografi samt overvejelser om familiedannelse.


Link til artiklen: Salomon et al. (2015). Acta Obstetricia et Gynecologica Scandinavica


MIN ERFARING MED NETVÆRK

Jeg har siden 2010 etableret netværksgrupper for enlige kvinder i fertilitetsbehandling. Min erfaring har bl.a. vist at enlige kvinder, der vælger donorsæd som vejen til forældreskab, generelt har et godt netværk.

Det er derfor vigtigt at solomor-netværkene ses som en ekstra dimension, der bidrager med en støtte, som det personlige netværk ikke kan i samme grad.

 

Jeg har gennem årene fået tilbagemeldinger om at solomor-netværk hjælper kvinder i forbindelse med fertilitetsbehandlingen, under selve graviditeten og efter at børnene er kommet til.


Kvinderne beskriver at de føler sig mindre alene, bedre i stand til at tackle tilværelsen som nuværende eller kommende solomor og bidrager med noget, deres personlige netværk ikke har kunne give dem.


De har også beskrevet en sårbarhed forbundet med sorger som manglende graviditeter eller aborter, men samtidig er det netop denne sårbarhed der knytter kvinderne sammen i gruppen i en særlig indbyrdes forståelse.

 


FORSKELLIGE BEVÆGGRUNDE TIL DENNE INVESTERING

Netværkene danner ramme om åbne og fortrolige relationer og har samtidigt en styrke i at være uformelle og uden forpligtigelser. 

Man har sit valg om at blive solomor tilfælles, med der fra kan der være mange forskellige bevæggrunde til investeringen i deltagelsen. 

 

En mere langsigtet en er at netværkene kan danne grundlag for at deres kommende børn lærer andre børn at kende med samme baggrund.PRAKTISK INFO

Møderne foregår i Lundingsgade 10, st th København Ø


PRIS

Det koster 200 kr pr gangARTIKLER I DAGSPRESSEN OM SOLOMØDRE